Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Warning: implode(): Argument must be an array in /data/c/4/c4b14eb3-391a-4f65-8994-c472000605dc/kavezdar.sk/web/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 218

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/c/4/c4b14eb3-391a-4f65-8994-c472000605dc/kavezdar.sk/web/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 225
 

ŠKOLENIA

kurz latte art - kópia

TRÉNINGOVÉ CENTRUM

Barista coffee training point je tréningové centrum ktoré vzniklo ako ďalší projekt, popri kaviarni U baristu. Na tomto mieste sa môžete naučiť niečo pre Vás úplne nové alebo zdokonaliť nadobudnuté skúsenosti. Kurzy sú určené pre širokú verejnosť, pre laika ktorý si kávu len rád vychutnáva alebo aj pre zabehnutého profesionála.

Nenazývame to školou ale tréningovým centrom, lebo iba tréningom sa človek zdokonaľuje.

Všetky kurzy sú pod vedením majiteľa kaviarne Miroslava Škorvánka – profesionálneho baristu. Na školeniach sa pracuje so špičkovým vybavením aby vaše vedomosti a skúsenosti boli čo najkvalitnejšie.

BARISTICKÝ KURZ LATTE ART

Baristický kurz LATTE ART sa doporučuje pre baristov a barmanov, ktorí už absolvovali barista kurz basic, pre baristov s praxou, ktorí sa chcú naučiť pripravovať cappuccino technikou latte art a ohúriť tak svojich zákazníkov.

Cena kurzu: 200 €
Trvanie kurzu: 1 deň

Témy kurzu

  • príprava, základy espressa
  • práca s tryskou na paru
  • práca s mliekom pri speňovaní a správna technika
  • vytvorenie peny na klasické cappuccino
  • vytvorenie peny na cappuccino technikou latte art
  • ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina technikou latte art
  • vytvorenie prvých obrázkov na cappuccine (srdiečko, tulipan, rozeta, macko…)
  • ukážky cappuccína-zdobenie toppingom

Dĺžka kurzu
1 deň: 9.00 – min do 16.00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12.00 – 12.30 hod.

Záverečné hodnotenie
Praktická časť: práca s kávovarom, práca s mliekom, príprava cappuccina technikou latte art

Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát

Miesto konania
Tréningové centrum Barista

Termín
Rezervácia termínu: info@kavezdar.sk

KURZ BARISTA – ESPRESSO – MLYNČEK

Baristický kurz barista basic sa doporučuje pre začínajúcich baristov a pre všetkých milovníkov kávy, pre ktorých sa príprava kávy stáva profesiou.

Cena kurzu: 200 €
Trvanie kurzu: 1 deň

Témy kurzu

  • rozdelenie Arabica a Robusta
  • čerstvosť kávy
  • správne skladovanie kávy
  • nastavenie mlynčeka – čistenie a mletie
  • správna príprava espressa
  • správna údržba a čistenie stroja
  • príprava cappuccina a rôznych druhov káv
  • základy techniky Latte Art

Dĺžka kurzu
1 deň: 9.00 – min. do 16.00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12.00 – 12.30 hod.

Záverečné hodnotenie
Praktická časť: práca s kávovarom, mlynčekom, príprava základných druhov káv

Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát

Miesto konania
Tréningové centrum Barista

Termín
Rezervácia termínu: info@kavezdar.sk

ŠKOLENIE U VÁS NA PREVÁDZKE

Školenie sa vykonáva priamo u Vás na prevádzke v reálnych podmienkach. Školenie je spojenie Baristický kurz BARISTA a LATTE ART plus zhodnotenie vášho kávového lístka kde vám navrhneme správne zloženie podľa vašich požiadaviek. Navrhneme vám správne pomôcky na prípravu kávy a prípravky na údržbu a čistenie stroja a vášho vybavenia.

Cena kurzu: 200 €
Trvanie kurzu: 1 deň

Témy školenia

  • rozdelenie Arabica a Robusta
  • čerstvosť kávy
  • správne skladovanie kávy
  • nastavenie mlynčeka – čistenie a mletie
  • správna príprava espressa
  • správna údržba a čistenie stroja
  • príprava cappuccina a rôznych druhov káv
  • práca s tryskou na paru
  • práca s mliekom pri speňovaní a správna technika
  • vytvorenie peny na klasické cappuccino
  • vytvorenie peny na cappuccino technikou latte art
  • ukážka rôznych spôsobov prípravy cappuccina technikou latte art
  • vytvorenie prvých obrázkov na cappuccine (srdiečko, tulipan, rozeta, macko…)
  • ukážky cappuccína-zdobenie toppingom
  • konzultácia ohľadom nápojového kávového lístka
  • konzultácia výber správneho vybavenia

Dĺžka kurzu
1 deň: 9.00 – min. do 16.00 hod.
Obedňajšia prestávka: 12.00 – 12.30 hod.

Záverečné hodnotenie
Praktická časť: práca s kávovarom, mlynčekom, príprava základných druhov káv, príprava cappuccina, latte art.

Ukončenie kurzu
absolvent kurzu získa certifikát

Miesto konania
Vaša prevádzka

Termín
Rezervácia termínu: info@kavezdar.sk